Bakkendrup kirke  Vor frue Kalundborg solnedgang  Flemming Blarke Jorløse kirke 


Send jeres arrangementer til vores hjemmeside til glæde for alle i Provstiet flemming@blarke.net

 

Husk Grøn kirke  kontakt Flemming Blarke MRF flemming@blarke.net

Send jeres arrangementer til vores hjemmeside til glæde for alle i Provstiet flemming@blarke.net

Menighedsrådsforeningen Kalundborg Provsti 

 

Himmelske Dage på Heden samler dansk kirkeliv i Kristi Himmelfartsdagene 30 maj til 2 juni i Herning! Godt 400 debatter, gudstjenester, koncerter og meget meget mere er allerede i programmet. Det Himmelske Show i Boxen bliver himmelsk, når 1500 gospelsangere, musikere, dansere og talere lørdag aften giver alt, hvad de har for alle deltagerne. 60 kirkesamfund og kirkelige organisationer, lokale frivillige fra Herning og omegn har gennem måneder – og år – arbejdet for, at Himmelske Dage på Heden bliver uforglemmeligt. Nu er det tid til at købe billet.
Du kan købe billet her.
 
Vi glæder os til at se jer på Himmelske Dage på Heden 30 maj til 2 juni 2019!

 

 

Verdensmålene på Himmelske Dage

Vær med til at sætte fokus på verdensmålene, når vi over tre dage fylder Biblioteket i Herning midt på hovedgaden med debatter, oplæg, musik, fællessang, film og underholdning i Verdensmålscafeens hyggelige rammer.

Debatterne stiller skarpt på nogle af FNs 17 Verdensmål og indledes med engagerende oplæg efterfulgt af samtaler med eksperter, kirkefolk, politikere og meningsdannere. Alle debatterne indledes med et engagerende oplæg på 11 minutter – svarende til de 11 år, vi har til at nå verdensmålene inden 2030. Læs mere.. 

 

Sidste frist gospelkoret på Himmelske Dage

Har du lyst til at synge i det store gospelkor til Det Himmelske Show i Jyske Bank Boxen, men endnu ikke er tilmeldt, så er det ved at være sidste chance. Tilmeldingen for gospelkoret lukker på onsdag den 1. maj.
Du kan købe din gospelkor billet ved at klikke her

 

 

Let´s GetTogether - Varm op til Det Himmelske Show!

Fællesskab, samvær og starten på en himmelsk aften er, hvad du kan vente, når der er GetTogether arrangement i forbindelse med ”Det Himmelske Show” i Jyske Bank Boxen lørdag d. 1 juni. Arrangementet foregår i området ved Jyske Bank Boxen´s store ankomstbygning.  
GetTogether er åben fra kl. 17.00-19.00 og vil, udover lækker musik, byde på et væld af muligheder for at hygge sig og indtage mad og drikke fra en af boderne. De musikalske lækkerier leveres af de fremstormende og meget dygtige live-bands GRAABLAA og AERA samt en DJ med sans for at skabe den helt rigtige stemning.  
 Gå ikke glip muligheden for at inviterer venner og familie med til denne festlige optakt til Det Himmelske Show! Læs mere..
 

 


Oplever kirkerne økumenisk vinter eller forår?

Af Mads Christoffersen, generalsekretær i Danske Kirkers Råd.

I midten af april tog en gruppe af præster og lægfolk fra Danmark på studietur til Kirkernes Verdensråds smukke slot Chateu de Bossey og videre til klosterfællesskabet Taizé. Det var en tur, der gav mange erkendelse og gensidig inspiration både mellem de danske deltagere og i mødet med det globale kirkelige fællesskab.Læs mere..


 

 


Den egyptiske biskop Thomas kommer til København

Biskop Thomas lever i den egyptiske
ørken, hvor mange ørkenfædre - og mødre - opholdt sig i sin tid.
Her lever han i fællesskab med andre det budskab, han
fik fra Gud, da han blev kaldet til at være biskop for den
ortodokse koptiske kirke.

Vi glæder os til at høre, hvad Biskop Thomas har på
hjerte og vil dele med os! Velkommen! Læs mere..


 

 


Offentlighedsteologi og kirkens rolle i det offentlige rum

Danske Kirkers Råd og Folkekirkens mellemkirkelige Råd var værter for et møde med repræsentanter fra kirkerne i Norden og Baltikum til drøftelser om kirkens rolle i det offentlige rum. Læs mere.. 

 

Det Økumeniske Studielegat uddeler støtte

Tyskland, Schweiz og Frankrig.
Det Økumeniske studielegat har uddelt årets legatportioner til 3 personer der rejser ud for at dygtiggøre sig i forbindelse med deres studie og arbejde.Læs mere..


  

 

 

 

 

Opdateret 30-04-2019

Copyright © 1999 [Mogens Buch]. Alle rettigheder forbeholdes.

Forsiden  Hvem er vi  Bestyrelsen  Vedtægter   Arrangementer  Nyheder  Kalundborg Provsti  Generalforsamling  Bestyrelsesreferarter

Kursuskalender   Kalender   Kalundborg Samvirkende Menighedspleje  Links  Regnskaber  Arkiv

Mail til Webmaster  Mogens Buch